2010. november 9., kedd

Kényelmes és praktikus – Laptoptartó

laptop_ikea Gyakran előfordul, hogy a laptopomat nem az íróasztalon, hanem például az ágyban ülve használom. Ilyenkor több probléma is felmerül, ami megnehezíti a géphasználatot: egyrészt a felület nem megfelelő, mert nem szellőzik rendesen a laptop, másrészt ölbe téve kényelmetlen, mert kemény, könnyen megbillen, és folyamatosan melegszik. Pár napja viszont kaptam egy BRÄDA névre hallgató laptoptartót (az Ikeából származik). Rettentő praktikus találmány! Az alja egy párna, ami ráadásul könnyen leszerelhető és mosható. Ezenkívül a párnának van egy kis zsebe is arra az esetre, ha szeretnénk valamit a közelünkben tudni, valamint egy füle, aminél fogva a pehelykönnyű szerkezet egyszerűen szállítható. A tartó teteje egy merev műanyaglap csúszásmentes felülettel és félköríves kialakítással, hogy a gépet használónak kényelmes legyen.

Nem csak ölbe téve praktikus. Nagy előnye, hogy a párna, amin áll, bármilyen egyenetlen felülethez alkalmazkodik.

Egy apró dolog van, ami lehetne jobb: kicsi hely marad az egérnek. Igaz, a laptopot egér nélkül is lehet használni, ezért ez a dolog nem kérhető számon a találmányon épp úgy, mint ahogy a pohártartó sem. :)

Viszont érdemes megjegyezni még azt is, hogy nem csak laptophoz használhatjuk! Írhatunk, rajzolhatunk, olvashatunk rajta, és ki tudja, valaki talán az ágyba kapott reggelit is erről fogyasztja.


A termék az IKEA honlapján:
BRÄDA Laptoptartó @ IKEA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése