Délben megfőztük az ebédet szombat-vasárnapra. Az első fogás elkészítése az én feladatom volt: húsleves jó sok hússal (csirkecomb, csirkeszárny) és zöldséggel (sárgarépa, fehérrépa, krumpli, karalábé). Ízesítésnek paprika, hagyma, petrezselyem, só és bors került bele. Így nézett ki, mikor felkerült a tűzre:
és így, amikor már javában főtt:
Sajnos a képen nem látszik, milyen szép aranysárga színe van.
Említésre méltó még, hogy ezzel a levessel avattam fel a képen látható lábast. Nagyon kényelmes volt főzni benne, jó kis edény! :) Két aprócska gond van vele: mérete miatt nem fér be a hűtőbe, és a mosogatóba is alig. Ennek ellenére biztos, hogy jó sokszor fogom még használni.
A leves pedig nagyon finom lett!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése