2010. június 25., péntek

Szörpverseny

Untuk már a teát és a vizet, ezért most szörpöt vettünk. Néhány hónapja kipróbáltuk az IKEA áfonyásikea áfonyaszörp szörpjét, ami nagyon finom volt, de sajnos az IKEA nem esik útba mindennap, így ez alkalommal közelebbről szereztük be az italt, méghozzá rögtön kettőt is: úgy gondoltuk, kétfélét is kipróbálunk, hogy megtudjuk, melyik a szimpatikusabb. Az egyik jelölt a Piroska meggyes, a másik a Sió szamócás változata volt. Sajnos Piroska idő előtt kiesett a versenyből, mert amint kifizettük, az üveg logikus okok nélkül eltört. A Sió szerencsére megbízhatóbb módon csomagolja a terméket, így a nyertest megkóstolhattuk, és elégedettek is voltunk vele! Nagyon finom nyári hűsítő készült belőle. SióPiroska viszont kap még egy mínusz pontot, mert olyan finoman illatozott a meggyszörp a bevásárlótáskában, hogy annál jobban fájt, hogy kárba veszett. Mindenesetre nem hiszem, hogy tennék még egy próbát vele, ha imádkozni kell, hogy az üveg egyben maradjon.

Mindkét termék ugyanannyiba került, a Piroska viszont csomagolása miatt nehezebb, Piroskatehát a Sió nem csak azért jobb, mert a műanyag nem törik el, hanem mert könnyebb is.

A Sió tehát nyert, valószínűleg legközelebb kipróbáljuk más ízesítésben is!

 

Megjegyzés: 

Külön dicséret illeti a Tesco-féle nagy zöld nagy kék bevásárlótáskát, amely 99%-osan kiállta a szörppróbát! Ajánlunk egy hasonló bejegyzést:
10 pontos a 10 pontos @ Vikiszava

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése