2010. március 23., kedd

Babzsákfotelek

Már régóta tervezgettük, hogy veszünk két babzsákfotelt, mert úgy gondoltuk, praktikus lesz. Február közepén sikerült megvalósítani a tervet, lett két darab óriási színes babzsákunk a Babzsákvilágból.

Már több mint egy hónapja teszteljük a fotelokat, és biztosan állíthatom: tényleg nagyon praktikusak! Egyrészt nagyon kényelmesek, felveszik az ember alakját, de ez nem azt jelenti, hogy csak erre képesek. Könnyű kitanulni, hogy alakíthatjuk a fotelt pont olyan alakúra, amilyenre szeretnénk, így lehet benne mindenhogyan ülni, hátradőlni, de ha nem szeretnénk elsüllyedni benne, azt is meg lehet oldani. Másik nagy előnye, hogy könnyen mozdítható, egy kézzel odébbteszem, ha akarom, és a kettőt lehet egymáson tárolni, ha nem akarjuk, hogy sok helyet foglaljanak. Az sem elhanyagolandó, hogy a vásárló választja ki a színösszeállítást, így egyéni lesz, és megfelel a leendő tulajdonos ízlésének. A huzat pedig egyszerűen leszedhető és mosógépben mosható!

Szóval egyáltalán nem bántuk meg, hogy beszereztük a babzsákokat. Mostanra hozzátartoznak mindennapi kényelmünkhöz, és a vendégeknek is nagyon tetszenek!


Korábbi bejegyzések:
Szivárvány Bútorház: Vigyázat, átverés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése