2014. augusztus 7., csütörtök

Izgalmas írószer cuccok

Az írószer cuccoknak nem tudok ellenállni. Az volt a vesztem, hogy egy blogon olvastam róla, hogy a Tchibo irodaszereket árul, ráadásul láttam, hogy nagyon jól néznek ki. Így amikor az egyik üzletük közelében jártam, benéztem, és úúúú.... 
Sosem értettem, hogy miért jó, hogy hetente cserélik a kínálatot, ugyanis minden héten új termékcsoportot tesznek ki, a korábbiak pedig hátrébb kerülnek az üzletben, amíg el nem tűnnek. Eddig számomra uncsi törölközők, fehérneműk stb. voltak terítéken, amikor véletlenül körülnéztem ott. Most viszont mélyen átéreztem a marketing stratégiát, amikor másodszor néztem körbe, és már volt, amiből 1 db maradt csak: muszáj megvennem, mert amikor legközelebb visszajövök, lehet, hogy már nem lesz egy sem. Ezzel a gondolattal szántam rá a kiválasztott dolgokra a pénzt, amit amúgy nem tettem volna meg más körülmények között, ha később bármikor visszajöhettem volna, hogy apránként, egyesével ajándékozzam meg magam a gyönyörű darabokkal, jobban megkímélve a pénztárcámat. Ehelyett most megünnepeltem, hogy megjött a fizetésem, és egyszerre hagytam ott a nekem soknak tűnő pénzt a Tchibónál, mivel nem volt más választásom. Még jó, hogy amúgy nem szoktak írószereket árulni, így talán jó hosszú ideig nem fogok ennyi pénzért post-itet venni... Hozzáteszem, mindhárom termék, amit megvettem, nagyon is megéri az árát, ha összehasonlítjuk az írószer boltok árával és kínálatával. A különbség csak annyi, hogy itt nagyobb az adag, így többet kell fizetni, de arányaiban még így is olcsóbb, mint az átlag. Ráadásul emellett különleges, izgalmas cuccokról van szó. Legalábbis én imádom őket! Nem is tudom, melyik a kedvencem, a két toll, ami összesen 12 féle színnel ír, vagy a színes-virágos post-it készlet, vagy a filofaxomba bekerült gyönyörű elválasztó oldalak, amikhez ráadásul rengeteg jegyzetlapot, idei és jövő évi naptárlapokat és egyebeket is adtak (ami mellesleg így együtt nagyon olcsó volt). Szóval örülök az új szerzeményeknek, és meg is mutatom őket!
A két hatszínű toll (nem egyformák), a vidám virágos post-it készlet és a kedvenc betétlapom a határidőnapló készletből. Szépek! :-)

Forrás: http://www.tchibo.hu/betetlapok-hataridonaploba-p400061383.html?dim1=Go92

1 megjegyzés:

  1. No, az előbb írtam, de leveszett az éterben. Szóval: Nagyon megértelek, én is íróaszermániás vagyok. :o)) Ne engedjenek a közelébe!

    VálaszTörlés