2010. december 20., hétfő

Téli teák

A hideg téli napokon különösen jólesik az embernek teázni. Közben ezt az élményt összeköthetjük a karácsonyi várakozással, választhatunk az ünnepekhez kapcsolódó ízeket: narancs, fahéj, vanília… Ahogy telnek az évek, egyre nagyobb a választék a téli teák terén. Most fedeztük fel a Pickwick új ízét, a szilvás-vaníliás-fahéjas teát, ami isteni! Első alkalommal 1 filter/csésze arányban kóstoltam, és olyan hihetetlenül finom volt, igazi szilva íze van, olyan mintha édes szilvás sütit ízlelnék. Azóta ez a kedvencem.

Viszont meg kell említenem még a Milford teákat is, amelyeket szintén nagyon szeretek. A már réginek számító almás-fahéjas is nagyon kellemes, csak lassan már unalmas, mert évek óta minden télen szerzek belőle. Különleges még a vérnarancsos, ami az előbbi két ízkombinációval szemben savanykásabb, ezért frissítően hat.

Nagyon jó dolog, hogy nem csak a díszekkel, illóolajakkal, süteményekkel, hanem a teákkal is hangolódhatunk az ünnepekre. És örülök, hogy mindig kitalálnak valami újat!

Fruitamour-Szilvafahejmilford_gyumolcstea_alma_fahej_25_filter Milford vérnarancsos


Hasonlók korábban:
Szörpverseny
Csokis kézkrém és társai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése