Amikor a boltban megláttam a piskótából készült tortaalapot, arra gondoltam, próbáljuk ki!
Először is banánkarikákkal befedtük a megtöltendő felületet, majd leöntöttük Szerencsi kakaóból készült házi pudinggal. A kettő íze nagyon jól illik egymáshoz, a csoki és a banán jó páros! A pudingra még került díszítésképp és – nem utolsó sorban – íz-kiegészítésképp meggy (magozott meggybefőttből), végül pedig csokihangyával szórtuk meg a közepét. Nagyon finom lett, és a piskótaalapra sem volt panasz.
Azért tényleg nem rossz találmány a boltban vehető alap, mert rengetegféle süti készíthető belőle egyszerűen és rövid idő alatt. Csak a puding ízén-fajtáján és az alá vagy fölé tett gyümölcsön és egyében múlik az eredmény, amit változatosan lehet variálni. Ez jó pont egy gyorsan elkészíthető desszertnél!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése